Over ons

Monkee bestaat uit een enthousiast team van onderwijs- professionals en mensen van buiten de onderwijswereld. Het team heeft ruime ervaring in de onderwijswereld en specifiek op het helpen van leerlingen en het ontwikkelen van lesmateriaal.

Lees verder

Wat wij doen

Monkee is in 2020 opgericht met als doel om iedere leerling in Nederland inhoudelijk te kunnen helpen met zijn/haar schoolwerk. Monkee is onderdeel van Schoolblocks. We vinden het heel leuk om leerlingen echt verder te helpen met hun schoolwerk. We werken daarnaast echt samen met scholen.
Dit doen we via de MonkeeApp, examentrainingen en soms met gerichte fysieke hulp op maat in combinatie met de MonkeeApp.

Het Monkee-team

Diede
Philippine
Sam
Michelle
Pim
Stijn

Onze plek

We zitten in de Binckhorst, specifiek in het Apollo 14 gebouw. Dit is misschien wel de bekendste tech hub van Den Haag, maar zeker ook onderwijsminded. Samen met buren als LessonUp, Q42, Micr.io en Buro Brand werken we aan het beste onderwijs in Nederland. De Binckhorst is voor ons de ideale mix tussen traditionele & sterke bedrijven en vernieuwende initiatieven. Het beste van deze beide werelden proberen we elke dag mee te nemen in ons kantoor en Learning Lab.

Monkee worden?

Ben je heel goed in één of meerdere vakken en vind je het leuk om leerlingen te helpen met hun schoolwerk dan is Monkee de ideale (bij)baan voor jou. Je kunt vanuit huis werken en samen met ons bepalen wanneer je wilt werken. Bekijk onderstaand onze vacatures.

Bekijk onze vacatures
Dankjewel! Je bericht is verstuurd.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.

Hoe kunnen we je helpen?

Verzend bericht
Dankjewel! Je bericht is verstuurd.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.